lördag 24 februari 2018

ATH rekord i Sparkvot & Uppesittarkväll

Som rubriken lyder blev det sparkvot rekord för mig iom Januari lönen. Hade två kval övertids pass plus några timmar storhelgs tillägg inbakat i lönen. Sparkvoten blev hela 55% 😍

Februari månad blir betydligt sämre. Knappt två timmar övertid och har jag tur kommer jag upp i mina 35% som jag önskar ha som snittkvot för 2018.

Köp & sälj under månaden har varit likt andra månader. Jag har sålt av lite Eyeonid och köpt utdelande bolag. Eyeonid går ner under mitt GAV och jag säljer de utdelande bolagen och köper billigare Eyeonid. Det är kanske så det ser ut framåt, vem vet. Huvudsaken är att jag inte förlorar några pengar och det gör jag inte. Courtage kostnaden är fördelaktig hos Nordea, då de saknar courtageklasser och endast har 0,06% i kostnad per order. 

Februari lönen kommer för oss landstingsanställda den 27e och just nu har jag inte en susning om vad jag ska köpa. Ligger Eyeonid under mitt GAV går jag in mer där. Annars blir det att låta pengarna ligga och vänta på något trevligt, eller köpa Castellum, Bilia eller Nobia. Tiden får utvisa vad det blir helt enkelt.

Uppesittarkväll hade nypremiär häromdagen. Tyvärr fick jag jobba övertid men såg ikapp hela premiären efter jobbet igår fredag. Helt fantastiskt vilken inramning det var. Grymma gäster med Johan och Sean George, lärde mig hur mycket som helst. Nicklas briljerade i vanlig ordning, och om sanningen ska fram undrar jag hur i hela havet kan komma ihåg alla årtal, månader och statistik som han gör. Albin gjorde en fin insats och sög åt sig info likt den svamp jag själv är. Carl i fåtöljen skötte twitterfrågorna briljant då han inte tittade på fotbollsmatchen Östersund-Arsenal. Johannas besök var bra även det. Fick mig några insikter om fonder jag inte visste tidigare.

Återigen en massa svammel från KFM men det strunter jag i som östgötten sa.

Var rädda om varandra!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar