tisdag 11 juli 2017

Utdelningsmaskinen har utökats

Nu vet jag inte riktigt hur jag ska börja, så jag går rakt på sak.


Utdelningsmaskinen har utökat sina innehav med hjälp av ett litet arv som kom in på kontot idag. Större delen av pengarna fördes in i ISK kontot "Lyckoruset" och då i bolaget Eyeonid. Eyeonid har det pratats en hel del negativt om (tyvärr) på placera. Tyvärr är mycket av den kritiken helt tagen ur luften. Det räcker med att läsa lite nyheter om bolaget, se vilka avtal de slutit, se vilka samarbetspartners de har, så ser man potentialen i bolaget. Med tanke på att den nya dataskyddslagen (GDPR) som startar i Maj 2018, som förövrigt ersätter PUL (personuppgiftslagen), så kommer med största säkerhet Eyeonid skaffa sig en större del av marknaden när det kommer till just id-skydd på nätet.


Nog om Eyeonid.


Den summa som gick in i Utdelningsmaskinen ser ni här under genom en skärmdump från Avanza.


Med detta lilla köp utökas nu utdelningarna på sikt, vilket ju är helt i linje med mitt långsiktiga mål. Sidan för mina innehav i Utdelningsmaskinen är uppdaterad till dagens totala innehav.

Jag har även försökt att lägga till AdSense för att få in lite ytterligare pengar till mitt sparande, men jag får det inte att fungera än. Hoppas det löser sig under dagen.

Det är min sista vecka av 4 veckors semester. Ärligt talat ska det bli lite skönt att börja arbeta igen. Jag trivs på mitt arbete, vi har kul och vi har våra aktieluncher i lunchrummet.

Ha det gott i SommarSverige och var rädda om varandra!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar