lördag 6 maj 2017

Svalt i kassan - svalt på bloggen

Precis så är det. Det närmar sig slutet av mina sämre beslut i livet och Kronofogden har snart fått sin sista krona. Förhoppningsvis för resten av mitt liv. Jag både längtar och ser fram emot ett liv utan KFM, & istället för att leva ett konsumtionsliv, kunna spara några kronor i vad som förhoppningsvis är investeringar i aktier.


Tanken står fast. Stora, trygga & stabila utdelningsbolag. Köp och glöm. Någon eller några gånger om året delar dessa bolag ut utdelningar till mig som delägare och dessa återinvesteras i nya aktier. Kanske inte nödvändigtvis i samma bolag, men återinvesteras ska dom.


Samtidigt som jag längtar till ovanstående stycke, så väntar jag även på ett litet startkapital iform av ett litet arv om 50k. Detta blir startskottet och slutskottet på samma gång. Det gör mig i det sista helt skuldfri, samt att det som blir över åker rakt in på aktiemarknaden. Tyvärr är jag inte en vän av tid, och när man längtar efter något så går tiden långsammare. Men det är något jag längtar efter enormt såklart.


Så... det kommer förmodligen bli lite fler blogginlägg när KFM är slut och investeringarna drar igång... förhoppningsvis inom 2 veckor och som sämst i början på Juli.


Må gott och var rädda om varandra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar